Şanlıurfa'da, yeni atanan Orman Bölge Müdürü İsmail Poyraz göreve başladı. Poyraz, görevi devraldığı eski müdür ile birlikte Vali Şıldak'ı makamında ziyaret etti.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından Şanlıurfa'ya atanan Orman Bölge Müdürü İsmail Poyraz, bugün yeni görevine başladı.
Mehmet Zeki Bayıcı'dan görevi devralan yeni müdür İsmail Poyraz'ın ilk durağı Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak oldu.
Şanlıurfa Valiliğinde gerçekleşen buluşmada yeni ve eski müdürü Ağırlayan Vali Hasan Şıldak Bayıcı'ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yeni müdür Poyraz'a ise yeni görevinde başarılar diledi.
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'a atanan Tarım İl Müdürü Mehmet Aksoy'u da kabul eden Vali Şıldak, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.