AK Parti Birecik İlçe Başkanı Erol Açılan, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmek amacıyla geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi.
Yoğun ilginin olduğu programa, Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. M. Faruk Pınarbaşı, MHP Birecik İlçe Başkanı Ömer Güneş, önceki dönem Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İftar programında davetliler, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu hep birlikte yaşadı. Program boyunca sıcak ve samimi bir ortam hâkim olurken, toplumun farklı kesimlerinden gelen katılımcılar, aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu paylaştı.
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Erol Açılan, Ramazan ayının, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı bir dönem olduğunu vurgulayarak, “Bu mübarek ayda, birlik ve beraberlik içinde olmanın kıymetini bir kez daha idrak ediyoruz. Bugün burada farklı kesimlerden, farklı görüşlerden dostlarımızla aynı sofrada buluşarak Ramazan ayının ruhunu hep birlikte yaşadık. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum,” dedi.
Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Faruk Pınarbaşı da yaptıkları konuşmalarda, Ramazan’ın manevi değerlerine vurgu yaparak, bu tür programların toplum içindeki birlikteliği güçlendirdiğini ifade ettiler.
Katılımcılar, iftar yemeği sonrasında yapılan dualarla Ramazan ayının bereketini ve huzurunu paylaşarak programdan ayrıldı. Büyük ilgi gören organizasyon, ilçede birlik ve beraberlik adına anlamlı bir buluşma olarak hafızalara kazındı.